KezdőlapEgészségKoronavírus - Wizz Air: nem szünetelnek az olaszországi járatok, de kevesebb közlekedik

Koronavírus – Wizz Air: nem szünetelnek az olaszországi járatok, de kevesebb közlekedik

-

-Hirdetés-

A Wizz Air nem szünetelteti, de ritkítja olaszországi járatainak számát március 11. és április 2. között, ebben az időszakban 60 százalékkal csökken a légitársaság teljes olaszországi kapacitása – közölte a légitársaság az MTI-vel csütörtökön.

A módosított menetrend szerint Rómába és Bariba – az eddigi 5,7, illetve 9 helyett – heti két járat közlekedik, Milánóba – 13 helyett – heti négy, Nápolyba, Bolognába és Cataniába heti 1, Debrecenből Milánóba pedig változatlanul heti 2.
“Az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban, de legkésőbb az indulás előtt 14 nappal automatikusan tájékoztatjuk, és átfoglaljuk egy alternatív útvonalra. A jegyüket a wizzair.com honlapon és a légitársaság mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mailes értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120 százalékának WIZZ számlára való jóváírása között” – írták.
 A menetrend változtatását a koronavírus miatti keresletcsökkenéssel indokolta a légitársaság.

-MTI-

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW