KezdőlapVloggerekGombos Edina: 25 dolog, amin meglepődsz Amerikában!

Gombos Edina: 25 dolog, amin meglepődsz Amerikában!

-

Gombos Edina nevét a Sláger Rádiónak köszönhetően ismerte meg az ország, ahol 1998 és 2009 között a reggeli, Bumeráng című műsorban szerkesztett és mondott híreket. 2002-ben kezdett el a TV2-nél, dolgozni, ahol olyan műsorokat vezetett, mint a Magellán, az Egészség-Klinika, a FEM3-on futó Boszorkánykonyha, a Kétszersült vagy az Edina & Joshi. Az Aktív című műsornak volt a leghosszabb ideig a háziasszonya: 11 éven át, 2002 áprilisától 2015 februárjáig, második gyereke születéséig vezette.

Amióta az Amerikai Egyesült Államokban élnek, Gombos Edina a Facebook-oldalán rendszeresen posztolt arról, hogyan élnek a tengerentúlon, és gyakran beszámolt Amerika általuk felkeresett gyönyörű és érdekes helyeiről. A 42 éves sztár október elején elindította a YouTube-csatornáját is, amelyen az életüket mutatja be. 

Forrás: Femina.hu

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Végéhez ért az egyetem nyílt tantárgyi képzése

0
A Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézete sikeresen zárta a "Fejlett IT infrastruktúrák" című nyílt tantárgyát. Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezte, a márciusban indult, "Fejlett IT...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW