KezdőlapKultúraFarsangi mulatságot tartottak

Farsangi mulatságot tartottak

-

Bár egy kicsit megcsúsztak dátumilag, hiszen a farsang a húsvétvasárnap előtti 47. napig, vagyis idén február 26-ig tartott, de semmiképpen sem akarták kihagyni a jelemezes-maszkos bulit a Pentelei Nyugdíjas Klub tagjai: ők múlt szombaton tartották meg a farsangot.

Sajnos az influenzaszezon, és egyéb okok matt a szokásosnál kevesebben gyűltek össze a Magyar úti klubházban, de a jelenlévők mindent megtették annak érdekében, hogy most is jól hangulatban teljesen a délután. Voltak olyan bevállalós klubtagok, akik a móka kedvéért, és egymás szórakoztatásért, a hangulat kedvéért jelmezbe bújtak, és felvonultak a többiek előtt. Indiai hölgyek, cigány asszony, ősember, boszorkány, szellem, teniszező és gyűrűs farkú maki is volt a maskarások között. A Pentelei Nyugdíjas Klub mulatságai általában batyus bál jellegűek, és megkínálják egymást a házi készítésű finomságokkal, harapnivalókkal. Nem hiányzott az asztalról például a farsanghoz illő forgácsfánk sem.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW