KezdőlapSportElmarad a szerdára tervezett edzőmeccs

Elmarad a szerdára tervezett edzőmeccs

-

-Hirdetés-

A 2020/2021. évi harmadosztályú labdarúgó-bajnokságra készülő Dunaújváros PASE együttese szerdán idegenben játszotta volna első nyári felkészülési találkozóját.

Az újvárosiak a Pécsi MFC vendégeként léptek volna pályára, de a találkozó létszám problémák miatt elmarad. Az már napok óta köztudott volt, hogy Horváth Kevin, Busa Bence, Tapiska Géza és Reicheld Alex nem Dunaújvárosban folytatja a pályafutását. Hétfőn azonban újabb játékosok távozását jelentette be klub. Kis Balázzsal és Puskás Gáborral nem tudtak megállapodni a folytatásról, így ők eligazolnak az egyesülettől. Beszterczei Attila pedig befejezte a pályafutását.

A klub vezetői több labdarúgóval is tárgyaltak az elmúlt napokban, de konkrét megegyezések még nem születtek. A tervek szerint a MOL Fehérvár II elleni hazai összecsapást szombaton megrendezik az újvárosiak. A találkozó 11 órakor kezdődik a pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Különleges bánásmód napja Dunaújvárosban

0
A fogyatékossággal élők problémáira hívja fel a figyelmet az a rendezvénysorozat, amelyet szolidaritás céljával rendeznek meg szeptember 19-től 23-ig a városban több helyszínen is. A...
DunaOnline

FREE
VIEW