KezdőlapEgészségKét véradás lesz jövő héten

Két véradás lesz jövő héten

-

A Magyar Vöröskereszt arról tájékoztatja az érdeklődőket a weboldalán, hogy a véradási helyszínkereső a veszélyhelyzet ideje alatt egy új opcióval, az időpontfoglalással bővült, amelyet az adott véradóesemény utolsó oszlopában egy óra ikon jelez, amennyiben véradás esetében van lehetőség előzetes időpontfoglalásra.

Ezek zömében OVSZ intézeti véradások. Itt kereshető ki az is, hogy városunkban mikor-és hol szerveznek véradást. Legközelebb a jövő héten lesz lehetőség, de akkor két alkalommal is várják az önkénteseket az 1-es számú rendelőintézetben található transzfúziós osztályon. Először szeptember 8-án 8 és 10 óra között, majd szeptember 10-én 13:30 és 15:30 között. Az önkéntesektől azt kérik a szervezők, hogy vigyék magukkal taj-kártyájukat és valamilyen fényképes igazolványukat a véradásra.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A kórház újabb tudományos ülést tartott

0
A Szent Pantaleon Kórház arról adott hírt, hogy egészségügyi intézményünk Tudományos Bizottságának május havi tudományos értekezletén a higiénés csoport munkatársai tartottak előadásokat a kórokozókról....

Kiállításon a magdások

DunaOnline

FREE
VIEW