KezdőlapEgészségJárványügyi tájékoztatót adott ki a kórház

Járványügyi tájékoztatót adott ki a kórház

-

A Szent Pantaleon Kórház arról adott ki tájékoztatást a lakosság számára, hogy a betegek és a dolgozók egészségének védelme érdekében, illetve a fekvő- és járóbetegek biztonságos ellátásával kapcsolatban újabb járványügyi rendelkezéseket vezettek be. 

Szeptember 5-e óta teljes körű látogatási tilalom van érvényben. Kérik a hozzátartozókat, hogy a látogatási tilalom alatt tartsák be a korlátozó intézkedéseket. A kórház betegei részére be lehet juttatni csomagot a portaszolgálat munkatársain keresztül. A beteg részére szánt csomagot névvel, osztállyal, kórteremszámmal ellátva veszi át a portaszolgálat és juttatja el a címzetthez. Akórház-rendelőintézet területén, már az udvaron is kötelező a szájmaszk helyes, orrot-szájat eltakaró használata mindenki számára. A portaszolgálat szigorúan ellenőrzi a belépési jogosultságot, elsősorban beutaló felmutatásával lehet bejönni, a nem beutaló köteles ellátóhelyek esetében pedig kérik betegeiket, hogy belépésük céljáról nyilatkozzanak a portaszolgálatnak. 

A kórház épülete előtti előszűrő állomáson testhőmérést végeznek minden belépőnél. A sürgősségi betegellátó osztály bejáratát csak a sürgősségi ellátásra érkezők használhatják. A kórház épületébe a hídon keresztül juthatnak be. Apás szülésre továbbra is lehetőség van a higiénés szabályok szigorú betartása mellett. Mind a személyzet, mind a pácienseink közös érdeke, hogy a koronavírus fertőzés terjedését megállítsuk, az ellátó személyzet a várható esetszám további növekedése idején is rendelkezésre tudjon állni, ezért arra kérik a lakosságot, hogy csak indokolt esetben vegyék igénybe a Kórház-Rendelőintézet szolgáltatásait.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW