KezdőlapKözéletÁtadták a „Dunaújvárosért Díjat”

Átadták a „Dunaújvárosért Díjat”

-

Az eddigi hagyományoknak megfelelően, az önkormányzati megemlékezés után ünnepséget tartottak a Bartók Kamaraszínházban, amelyen Pintér Tamás polgármester mondott beszédet.

Ezen az eseményen adják át a Dunaújvárosért Díjat, amelyet idén Bali Attilának adományozta a közgyűlés. Mint az a díjazott méltatásában szerepel, Bali Attila tősgyökeres dunaújvárosi: itt született, itt nőtt fel és tanulmányait is itt végezte. A sport kiemelt szerepet játszott az életében, hiszen több éves jégkorongos múltra tekint vissza. Tanulmányai is a sport irányba mozdultak: 2019 márciusáig a Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola testnevelő tanára, azóta pedig a Tourinform Iroda főmunkatársa. Városunk életével kapcsolatos archív fotók felkutatásával és közzé tételével mozgalmat hozott létre a Facebookon. Dunaújváros közgyűlése több évtizedes lelkiismeretes és példaértékű tevékenységének elismeréseként a „Dunaújvárosért Díjat” Bali Attila részére adományozta.

Fotó: Dunaújváros Önkormányzata Facebook
-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Végéhez ért az egyetem nyílt tantárgyi képzése

0
A Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézete sikeresen zárta a "Fejlett IT infrastruktúrák" című nyílt tantárgyát. Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezte, a márciusban indult, "Fejlett IT...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW