KezdőlapEgészségJubiláló kollégákat köszöntöttek a kórházban

Jubiláló kollégákat köszöntöttek a kórházban

-

A Szent Pantaleon Kórház arról számolt be, hogy idén koronavírus járvány miatt a hagyományoktól eltérően, nem a megszokott módon, főnővéri értekezletek keretében köszöntötte jubiláló munkatársait Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató.

Tekintettel a pandémiára, a szakmai megbeszélésekre is csak korlátozott számban és szűk körben, a megfelelő járványügyi megelőző intézkedések betartása mellett kerül sor. A jubileumi jutalomban részesült munkatársakat a munkahelyükön kereste fel az ápolási igazgató, ahol az adott osztály vezetőivel közösen gratulált a dolgozóknak és köszönte meg több évtizedes munkájukat, valamint a járvány ideje alatti folyamatos helytállásukat. 25 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati idejük alapján 9 kolléga, 30 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati idejük alapján: 11 kolléga, valamint 40 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati idejük alapján 12 kolléga részesült jutalomban.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Végéhez ért az egyetem nyílt tantárgyi képzése

0
A Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézete sikeresen zárta a "Fejlett IT infrastruktúrák" című nyílt tantárgyát. Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezte, a márciusban indult, "Fejlett IT...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW