KezdőlapKözéletLehet, hogy nem a DVCSH tulajdona a lefoglalt hőközpont?

Lehet, hogy nem a DVCSH tulajdona a lefoglalt hőközpont?

-

Pintér Tamás és a Rajta Újváros képviselőinek távhőszolgáltatással kapcsolatos döntése kaotikus állapotokat eredményezett Dunaújvárosban.

Ennek következményeként a DVCSH Kft. és a DVG Zrt. között hosszú évekig elhúzódó pereskedésre lehet számítani. Szerda délután a DVG Zrt. képviselője birtokba vette a Dózsa György úti II-es hőközpontot, ami azonban információink szerint nem teljes mértékben a DVCSH Kft., hanem az Energott Kft. tulajdona. Az utóbbi cég tulajdonosi képviselője ezzel kapcsolatban levelet írt dr. Molnár Attila jegyzőnek, amelyben közölte, hogy „az eddig bekövetkezett és azután várhatóan még bekövetkező kárait” a jegyzővel és az ügyben eljáró ügyvéddel szemben fogja érvényesíteni.

Csak csendesen jegyezzük meg, hogy júniusban már egy DVCSH Kft.-hez kapcsolódó eljárásból a jegyzőt már kizárta a Fejér Megyei Kormányhivatal.

A mai napon megjelent az Energott Kft levele:

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Végéhez ért az egyetem nyílt tantárgyi képzése

0
A Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézete sikeresen zárta a "Fejlett IT infrastruktúrák" című nyílt tantárgyát. Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezte, a márciusban indult, "Fejlett IT...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW