KezdőlapKözéletÚjabb önkormányzati közlemény a távhőszolgáltatás ügyben

Újabb önkormányzati közlemény a távhőszolgáltatás ügyben

-

Ma délután Dunaújváros Megyei Jogú Város hivatalos honlapján a következő közlemény jelent meg:

„„A városvezetés a jegyző támogatásával bizonyíthatóan kárt okoz Dunaújvárosnak.”

Kérdésessé válik, hogy vajon tényleg a törvényesség őre vagy egy politikai csoport szándékait próbálja törvényesíteni?

Az első idézet Neszmélyi Lórándtól, a DVCSH Kft. ügyvezetőjétől, a második Cserna Gábortól, a Fidesz dunaújvárosi elnökétől származik. Látható, hogy a két fél egymásra talált és olcsó politikai haszonszerzésre akarják használni a városi távhőszolgáltatás ügyét.

Neszmélyi Lóránd minősíthetetlen vezetői döntése miatt egy teljes város fagyoskodott február első hétvégéjén, ami miatt dr. Molnár Attila, Dunaújváros jegyzője vizsgálatot indított a DVCSH-val szemben. Neszmélyi Lóránd azonban a helyett, hogy bocsánatot kért volna a városlakóktól azt tette amit általában: pereket és leveleket gyártott és kizáratta az eljárásból dr. Molnár Attilát. A Fejér Megyei Kormányhivatal a vizsgálat lefolytatására Sárbogárd Város Jegyzőjét jelölte ki.

Pénteken megérkezett a sárbogárdi jegyző vizsgálatának eredménye, amelyben MINDENBEN megerősíti dr. Molnár Attilát. A vizsgálat megállapította, hogy Neszmélyi Lóránd és „a DVCSH szabálytalanul járt el, amikor a karbantartás módját és időpontját helytelenül választotta meg.”

A DVCSH tehát minden jogi ügyeskedés és zavarkeltés ellenére ezúttal is alulmaradt. A Dunaújvárosi Fidesz a különleges gazdasági övezet kapcsán már bebizonyította, hogy a pártérdek fontosabb számukra, mint Dunaújváros érdekei. Most ismét arcul köpték saját szavazóikat, amikor a város helyett a DVCSH mellé álltak, politikai haszonszerzésükhöz pedig átgázoltak Dunaújváros jegyzőjén is. Dunaújváros vezetése ezzel ellentétben azok mellé állt, akik februárban a lakásaikban fagyoskodnak. Akiknek a gyermekei azokban a bölcsődékben, óvodákban voltak, ahol a DVCSH szó nélkül zárta el a fűtést. Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata felszólítja Neszmélyi Lórándot, a mögötte álló – korábban előzetes letartóztatásban is lévő – Pomázi Csabát és Cserna Gábort, hogy haladéktalanul kérjen nyilvánosan bocsánatot dr. Molnár Attilától, a továbbiakban pedig tartózkodjanak attól, hogy Őt használják fel politikai céljaik érdekében. A DVCSH Kft. csak a saját hozzáállásának és szolgáltatási minőségének köszönheti, hogy elvesztette a dunaújvárosi távhőszolgáltatást. Ideje lenne ebbe beletörődniük és befejezniük a dunújvárosiak átverését.”

Forrás: dunaujvaros.hu

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Végéhez ért az egyetem nyílt tantárgyi képzése

0
A Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézete sikeresen zárta a "Fejlett IT infrastruktúrák" című nyílt tantárgyát. Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezte, a márciusban indult, "Fejlett IT...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW