KezdőlapEgészségHordozható EKG készüléket is kapott a kórház a Hankooktól

Hordozható EKG készüléket is kapott a kórház a Hankooktól

-

A Hankook Tire Magyarország Kft. kettő új, könnyen hordozható EKG készüléket, valamint azok mobilitását szolgáló hordozókocsikat ajándékozott a Szent Pantaleon Kórház számára.

Mint arról az egészségügyi intézményünk beszámolt, a Hankook rácalmási üzemének 2006-os alapkőletétele óta, szinte az első pillanattól stratégiai fontosságú alappillére a társadalmi felelősségvállalás. Többször, többféle formában támogatták már kórházunkat. Idén is egy új ötlettel álltak elő, a Hankook dolgozók mosolya, több tucat fénykép és egy nagy adag lelkesedés – mindössze ennyi kellett ahhoz, hogy az abroncsgyártó két Mindray BeneHeart R3 típusú hordozható EKG készüléket ajándékozzon a dunaújvárosi kórház számára. Az adomány igazi közösségi összefogás eredménye, hiszen pontosan azért állt kamera elé 215 Hankook dolgozó, mert a cég kihirdette: amint eléri a 200 főt a fényképeken szereplő munkatársak száma, a kórházunk 1.183.640 forint értékű támogatásban részesül.
Dr. Mészáros Lajos, a kórház intézményvezetője úgy fogalmazott, a pandémiás időszakban egy ilyen adomány még nagyobb segítség számukra, mint bármikor máskor. Ezúton is köszönik a Hankooknak, és mindenekelőtt annak a 215 dolgozónak, akik értük fotózkodtak. Az ötlet apropóját egy dupla évforduló adta, a Hankook anyavállalata ugyanis idén ünnepli alapításának 80., a helyi gyár pedig alapkőletételének 15. évfordulóját. A járványhelyzet miatt a vállalat ugyan nem szervezhetett az események jelentőségéhez méltó rendezvényt, ám így is született megoldás az ünnepi hangulat fokozására. Ilyen volt például az Instagram-stílusban készített évfordulós fotókeret is, mellyel az abroncsgyártó szórakozással egybekötött jótékonykodásra invitálta dolgozóit. A dolgozóknak három hét állt a rendelkezésükre, hogy elkészítsék a fényképeket, melyeken egyedül és csoportosan is szerepelhettek. Hyung Yun, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott, a világjárvány megjelenése óta mindannyiunkban tudatosodott, hogy az egészség valóban a legnagyobb kincsünk. A Hankooknál úgy gondolták, hogy kötelességük támogatni azon szakemberek munkáját, akik nap mint nap a mi egészségünk megóvásáért fáradoznak. Rendkívül büszke a gyár dolgozóira, amiért ilyen szép számban vettek részt ebben a kezdeményezésben. Szó szerint a mosolyukat adták mások gyógyulásáért.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW