KezdőlapKékfényGyorsított eljárás keretében ítélték el a holland embercsempészt

Gyorsított eljárás keretében ítélték el a holland embercsempészt

-

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség bíróság elé állította a holland embercsempészt, aki hat illegális kurd bevándorlónak nyújtott segítséget nyugat-európai úticéljuk eléréséhez.

A vád szerint a 38 éves férfi megállapodott a bevándorlókkal abban, hogy segít nekik Németországba jutni. Ezért 2021. augusztus 11-én reggel egy bogyiszlói benzinkúton felvette őket az általa használt autóba, és Budapest irányába indult velük. Az elkövetőt az M6 autópályán a rendőrök intézkedés alá vonták, így a bűncselekmény lelepleződött. A Dunaújvárosi Járásbíróság gyorsított eljárás keretében megállapította az őrizetben lévő férfi bűnösségét minősített embercsempészés bűntettében, és 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 2 évre felfüggesztette, továbbá 3 évre kiutasította az országból. A bíróság döntése jogerős.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW