KezdőlapKözéletVihar a távfűtés díjának befizetése körül

Vihar a távfűtés díjának befizetése körül

-

A dunaújvárosi emberek csak kapkodják a fejüket, hogy milyen fordulatos csatározások zajlanak a távhőszolgáltatással, illetve a hozzá tartozó számlázással kapcsolatban. A szappanoperába illő eseménysor teljesen elbizonytalanította a fogyasztókat. A dunaújvárosi önkormányzat többek között az interneten megjelent alábbi közleményben azt kommunikálta, hogy a június 30. utáni fogyasztásról szóló számlákat senki ne fizesse be.

Forrás: Dunaújváros Önkormányzata közösségi oldal

Néhány nappal később a DVCSH Kft. honlapján az jelent meg, hogy a polgármester, a gazdasági alpolgármester és hat képviselő befizette a július hónapra kiszámlázott összegeket.

Forrás: www.dvcsh.hu

Pintér Tamás polgármester az egyik népszerű közösségi oldalon azonnal reagált. Elmondta, hogy jogtalanul szedték be a díjat, ami után minden banki tranzakciót letiltott a DVCSH Kft. felé.

Forrás: Pintér Tamás közösségi oldala

Tegnap jött az újabb fordulat a DVCSH Kft. honlapján, ahol a közlemény már arról számolt be, hogy a polgármester nem banki utalással, hanem a csekken található QR kód használatával önkéntesen, saját maga által indított tranzakcióval egyenlítette ki a júliusi tárgyhavi számláját.

Forrás: www.dvcsh.hu

Mindkét fél álláspontját közzétettük, így mindenki önállóan eldöntheti, hogy szerinte kinek van igaza. Kíváncsian várjuk az újabb csavart az ügyben, amelyről természetesen tájékoztatjuk majd az olvasóinkat.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW