KezdőlapKözéletSzép versenyeredményeket értek el a pannonosok

Szép versenyeredményeket értek el a pannonosok

-

A Pannon Oktatási Központ arról számolt be, hogy két diákjuk, Pásti Anna és Pásti Áron remekül szerepeltek a Magyar Nemzeti Ifjúsági és Gyermek Sakk Bajnokságon.

Mindketten a Sentimento Ajka BSK ifjúsági csapatát erősítették, amely a negyedik helyen végzett. A csapateredmény mellett Pásti Áron kiemelkedően szerepelt egyéniben is,  az ifjú FIDE mester hét partiból 6,5 ponttal az éltáblások között lett tábladíjas. A Pannon büszkén adott hírt arról is, hogy az október közepén Székesfehérváron megrendezett XXX. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó megyei fordulójában a szakmai zsűri továbbjuttatta a 8. osztályos Ifjú POKosok csapatát a Pécsen megrendezésre kerülő fesztiválra. A fesztivál nem verseny, hanem szakmai bemutató, amelynek fő céljai közé tartozik, hogy a gyerekeknek örömet szerezzenek a közös programokon, a szórakoztató játékokon való részvétellel, hogy élményekkel gazdagodva térhessenek haza. A pannonosok csapatát Kiss Barnabás, Gáspár István, Zemankó Hédi, Gönczi Kincső, Kovács Panna, Badacsonyi Petra és Érsek Tomaj alkotja, a felkészítő tanáruk pedig Sándor Melinda.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW