KezdőlapKözéletNAV vizsgálat: kibocsátott számlák a hatályos törvényeknek mindenben megfelelnek a DVCSH szerint

NAV vizsgálat: kibocsátott számlák a hatályos törvényeknek mindenben megfelelnek a DVCSH szerint

-

-Hirdetés-

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. mai napon egy “NAV vizsgálat eredménye” címmel jelentetett meg közleményt.

A közlemény teljes tartalma:

“Tisztelt Fogyasztóink!

Dunaújváros Önkormányzata és a DVG Zrt. bejelentése alapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatósága 7430392379 ügyszámon 2021.10.20. naptól 2021.11.18. napig terjedő időszakban jogkövetési vizsgálatot folytatott a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. –nél, a 2021. július, augusztus, szeptember havi távhő szolgáltatási számlák kiadása miatt.

A vizsgálat eredményeképp a hatóság megállapította, hogy – mivel az érintett felek között a jogviták még nem zárultak le, – a bíróság jogerős döntéséig társaságunk számlázási gyakorlata megfelelő, ezen időszakra kibocsátott számlák a hatályos törvényeknek mindenben megfelelnek.

A NAV fenti döntése igazolja, hogy a társaságunk által kibocsátott számlák ellenértékére jogosan tartunk igényt, annak megfizetését jogosan követeljük a fogyasztóktól.

Fentiekre hivatkozva ismételten felhívjuk figyelmüket a költségek és késedelmi kamat növekedésének elkerülése érdekében a kiadott számlák rendezésére.

Tisztelettel,

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.”

Forrás: dvcsh.hu

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

DunaOnline

FREE
VIEW