KezdőlapKoronavírusEgységes járványügyi eljárásrendet vezettek be a köznevelési intézményekben

Egységes járványügyi eljárásrendet vezettek be a köznevelési intézményekben

-

A Petőfi Sándor Általános Iskola arról tájékoztatta a diákokat és szüleiket, hogy január 17-től új, valamennyi évfolyamon azonos járványügyi eljárásrend került bevezetésre a köznevelési intézményekben.

Amennyiben a Covid-fertőzöttség igazolódik az intézményben, arról az iskolának értesítenie kell a fenntartót, az igazoltan fertőzött tanuló 7 nap karanténba kerül, oltott osztálytársai járhatnak tovább iskolába, számukra folytatódik a jelenléti oktatás. Oltott az a tanuló, aki kétdózisú oltóanyag esetén az oltás első dózisát már felvette, vagy egydózisút kapott. Oltatlan osztálytársai az utolsó találkozástól számított 5 napra kerülnek karanténba. Ez idő alatt az iskola az előrehaladáshoz szükséges tudnivalókat az osztályban szokásos módon és digitális platformon közli. Azt is írták, hogy az Operatív Törzs a továbbiakban egyetlen évfolyamon sem rendel el egységes tantermen kívüli digitális munkarendet.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW