KezdőlapProgramRajzpályázatot hirdet a gyermekkönyvtár

Rajzpályázatot hirdet a gyermekkönyvtár

-

Nemes Nagy Ágnes születésének 100. évfordulója alkalmából rajzpályázatot hirdet a József Attila Könyvtár gyermekkönyvtára.

Mint azt a felhívásban írják, nevezni a költő verseihez készült illusztrációkkal lehet. Helyi és környékbeli általános iskolásoknak szól a pályázat, elsőtől a nyolcadik osztályos fiatalokig. Az alkalmazható technikák között van a grafit, színes cerzua, zsírkréta, tus, tempera, akril, ezeket szabadon választhatják ki. Az alkotásokat A/3-as méretben kell megvalósítani. A munkák leadási határideje április 4., pályázni csak egyénileg lehet, a rajzokat személyesen vagy postai úton kell eljuttatni a gyermekkönyvtárba. A beérkezett rajzokat szakmai zsűri értékeli, a díjazottakra értékes könyvjutalom vár. Az eredményhirdetés április 12-én lesz. Az összes pályázó automatikusan részt vehet egy író-olvasó találkozón Harcos Bálint költő, íróval.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW