KezdőlapProgramAdománygyűjtő koncertet szervez a zeneiskola

Adománygyűjtő koncertet szervez a zeneiskola

-

A Sándor Frigyes Zeneiskola egy jótékonysági rendezvény szervez, a segítsünk együtt a zene erejével, segítsünk együtt a háború elől menekülőknek jelmondattal.

Mint azt a program ajánlójában írják, Ukrajnában milliók számára vált kézzelfogható valósággá a háború, családok, idősek és fiatalok keltek útra a harcok sújtotta területekről. A zeneiskola adománygyűjtő koncertet szervez március 17-én 17 órától az iskola kamaratermében, amelyen fellépnek az iskola növendékei és tanárai. A gyűjtés pénzbeli adomány formájában történik, kedvezményezettje Tiszabecs település, ahol az első pillanattól kezdve heroikus küzdelmet folytatnak az érkező menekültek ellátása kapcsán. Támogató jegy vásárlásával bárki eldöntheti, mekkora összeggel szeretne segíteni a bajbajutottakon. A jegy belépésre jogosít a koncertre, de önállóan is vásárolható. Az összegyűlt adományt az iskola személyesen juttatja el a település jegyzőjéhez, Káló Mónikához.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW