KezdőlapKékfényElrendelték a késelő nő letartóztatását is

Elrendelték a késelő nő letartóztatását is

-

A Fejér Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indítványozta annak a 27 éves nőnek a letartóztatását, aki Dunaújvárosban egy késsel mellkason szúrta ismerősét.

A nyomozás adatai szerint a nő március 12-én éjjel – miközben kiskorú gyermekei a lakás másik helyiségében aludtak – együtt italozott a sértettel. A nő az italozás közben szóváltásba keveredett a férfival, majd a konyhában magához vett egy kést és a férfit mellkason szúrta. A szúrás a mellkasfalat megnyitotta. A sérülés alkalmas volt életveszély okozására, fennállt a veszélye annak, hogy a sértett szakszerű ellátás hiányában életét veszítse. A gyanúsított büntetett előéletű, a cselekményt korábbi személy elleni erőszakos bűncselekmények miatt kiszabott felfüggesztett börtönbüntetés, próbára bocsátás, valamint folyamatban lévő büntetőeljárások hatálya alatt állva követte el, így vonatkozásában a bűnismétlés veszélye fennáll. Alaposan feltehető továbbá, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást veszélyeztetné. A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és elrendelte a nő letartóztatását, a döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW