Kezdőlapválasztás 2022A városlakók pénzéből finanszírozzák Kálló Gergely kampányát?

A városlakók pénzéből finanszírozzák Kálló Gergely kampányát?

-

A városlakók pénzéből évi kettőszáznegyven millió forintból üzemelő Dunaújvárosi Médiarendszer egyik eleme a hetilap, amely normális körülmények között minden héten pénteken jelenik meg. A Varga „sd” Richárd nevével fémjelzett Független Objektív Sajtó (FOS) azonban ezúttal egy nappal korábban került a nyomdagépekbe.

Véleményünk szerint ennek oka a vasárnapi parlamenti választás. A kiadványt egyértelműen kampánycélra használja a főszerkesztőként aposztrofált személy, aki annyira fontosnak tartotta a szórólap korai megjelenését, hogy saját maga (?) is tollat ragadott és lejegyezte a kétoldalas propagandaanyagot. Felettébb érdekes azonban, hogy amíg a polgármester által támogatott jelölt három fényképen is szerepel a lapban, addig a további hat jelöltről egyetlen fotográfia sem található a „lakájmédia” termékében.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW