KezdőlapEgészségSzolgálati elismerésben részesültek kórházi kollégák

Szolgálati elismerésben részesültek kórházi kollégák

-

-Hirdetés-

A Szent Pantaleon Kórházban hagyomány, hogy a szolgálati elismerésben részesülő szakdolgozók és gazdasági-műszaki területen dolgozók köszöntése főnővéri értekezletek keretében történik.

Azonban a koronavírus járvány miatt az elmúlt hónapokban erre nem került sor, és tekintettel a pandémiára, a szakmai megbeszélések is csak korlátozott számban és szűk körben, a megfelelő járványügyi megelőző intézkedések betartása mellett zajlottak- írja az egészségügyi intézményünk. A szolgálati elismerésben részesült, még aktív szolgálati jogviszonyban dolgozó munkatársaknak a munkahelyi vezetőik köszönték meg több évtizedes munkájukat és fejezték ki gratulációjukat egy emléklap átnyújtása kíséretében.25 év szolgálati jogviszonyban töltött idő alapján 13 kolléga, 30 év szolgálati jogviszonyban töltött idő alapján 3 kolléga, 40 év szolgálati jogviszonyban töltött idő alapján 8 kolléga részesült szolgálati elismerésben.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Átadták a Dunaújváros Ifjúságáért díjakat

0
Közgyűlést tartott csütörtökön a képviselő-testület, amelynek elején átadták a Dunaújváros Ifjúságáért díjakat. Ezt az elismerést idén két személynek ítélték oda: posztumusz Oláh Jánosnénak, a...
DunaOnline

FREE
VIEW