KezdőlapProgramÁprilis 24-én lesz Dunakosár

Április 24-én lesz Dunakosár

-

A SZEM Baráti Kör egy programot ajánlj az érdeklődők figyelmébe: április 24-én 10 és 14 óra között ismét lesz Dunakosár a Jókai utca 19. szám alatti épületben, a volt újtelepi iskolában.

Mint azt a program előzeteseként, a Dunakosár kezdeményezés létrejöttéről írják, „az elmúlt néhány évtizedben elsősorban a nagyáruházaknak köszönhetően mind a kistermelők, mind a kiskereskedők száma jelentősen lecsökkent. Így még azokkal a termékekkel sem lenne képes lefedni a hazai igényeket, amelyekkel régen még képes volt. Változó világunkban épp a szemünk láttára értékelődik fel mindaz, amiről tudjuk, hogy miből van, ami ellenőrizhetően egészséges, ami helyben terem, ami a termelő és vevő élő kapcsolatán alapul. Felelősségteljes hozzáállással új szemléletet alakíthatunk ki, ahol nem a legolcsóbbat, hanem azt a terméket választhatjuk, ami az egészségünknek, a mikro-, és makrogazdaságunknak, emberi kapcsolatainknak egyaránt a legmegfelelőbb. Ez a szemléletváltás az önfenntartás felé mutat, ahol EU-s támogatások nélkül is megél munkájából a termelő, a helyi gazdaságot erősíti.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Végéhez ért az egyetem nyílt tantárgyi képzése

0
A Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézete sikeresen zárta a "Fejlett IT infrastruktúrák" című nyílt tantárgyát. Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezte, a márciusban indult, "Fejlett IT...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW