KezdőlapKékfényÚjabb lakástüzekhez riasztották a tűzoltókat

Újabb lakástüzekhez riasztották a tűzoltókat

-

A Fejér Megyei Katasztrófavédelem nemrég egy statisztikát közölt a lakástüzekről, eszerint 2022 első negyedévében összesen 104 lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat Fejér megyében.

A héten is történt két eset, amelyhez a helyi lánglovagokat is riasztották: április 19-én kora délután szinte percre pontosan keletkezett tűz egy sárbogárdi és egy kulcsi lakóépületben. Előbbinél egy egyemeletes társasház emeleti lakásának szobájában kellett a segítség, itt egy vízsugárral megfékezték a lángokat a tűzoltók. A tűz keletkezésekor egy felnőtt és egy gyermek volt a lakásban, akik elhagyták az ingatlant. A lakóépület többi lakására a tűz nem terjedt tovább. Kulcsi a Vöröspart utcában egy hétvégi házban csaptak fel a lángok. Az építmény teljes terjedelmében égett és egy propán-bután gázpalack is felrobbant a dunaújvárosi tűzoltók kiérkezésekor. A tűz eloltásához két vízsugárra volt szükség, a házban nem tartózkodott senki a tűz keletkezésekor.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW