KezdőlapKözéletLegkésőbb május 8-ig jelenthető be a vízmérőóra-állása

Legkésőbb május 8-ig jelenthető be a vízmérőóra-állása

-

A Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- és Hőszolgáltató Kft. egy újabb lakossági közleményben hívja fel a fogyasztók figyelmét arra, hogy az áprilisi vízfogyasztásról rendkívüli leolvasást tartanak a szolgáltatóváltás miatt.

Mint ismert, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal május 1-től a Mezőföldvíz Kft.-t jelölte ki víziközmű szolgáltatónak városunkban. A pontos végelszámoló számla elkészítése érdekében kiemelten fontos, hogy az értesítőben leírt határidőn belül pontosan adják meg a fogyasztók a hideg- és melegvízmérő adatait. Ez történhet egyrészt a postaládákba már bedobott leolvasó lapok kitöltésével, másrészt a DVCSH honlapján, a mérőállás-bejelentés menüpontban online is bejelenthető a mérőállás április 25. és május 8. között. Azt kérik, hogy az online bejelentés alkalmával ügyeljenek az adatok (gyári szám, felhasználási hely, mérőállás tizedes értékek nélküli) pontos kitöltésére. Felhívják figyelmet arra is, hogy az új víziközmű szolgáltató felé a fogyasztói adatok átadása után már nem lesz lehetőség a zárószámlában kiadott elszámolás módosítására. A fogyasztók segítő együttműködését kérik annak érdekében, hogy a két szolgáltató a tényleges mérőállás alapján számolhasson el egymással az előírt 2022. április 30-i határnappal.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A tánc világnapjáról is megemlékeztek a pálhalmai bv-ben

0
A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben is megemlékeztek a tánc világnapjáról. Mint arról a bv. beszámolt, a faliújságokra különböző, a zene- és a tánc jótékony...

Kezdődnek a ballagások

Próbavizsgák voltak a bv-ben

DunaOnline

FREE
VIEW