KezdőlapKékfény92 éves asszonyt fosztott ki két nő Dunaújvárosban

92 éves asszonyt fosztott ki két nő Dunaújvárosban

-

-Hirdetés-

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség a bűncselekmény felismerésére vagy elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett kifosztás bűntette miatt vádat emelt azzal a két nővel szemben, akik 2021. július 26-án, Dunaújvárosban egy 92 éves asszonytól eltulajdonítottak 100.000,- Ft-ot.

A vádirat szerint a vádlottak délután a sértett dunaújvárosi lakásába becsengettek a kaputelefonon, a sértett testvérének a nevén mutatkoztak be, így az idős asszony a lépcsőház ajtaját kinyitotta. Az egyik vádlott a konyhában kozmetikai szerek árusításának látszatával elterelte az idős nő figyelmét, amíg a társa a lakás nappalijában, a szekrényben tárolt kézi táskából eltulajdonított 100.000,- Ft készpénzt, majd a lakásból sietősen távoztak. Az eltulajdonított 100.000,- Ft az eljárás befejezéséig nem térült meg.

Az ügyészség vádiratában a két nővel szemben, tárgyalás mellőzésével végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását, valamint vagyonelkobzást indítványozott.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Az önkormányzat több cége veszteséges, de a polgármester vagyona folyamatosan nő

0
Dunaújváros Megyei Jogú Város legutóbbi közgyűlésén a képviselők többsége elfogadta a város tulajdonában lévő több cég pénzügyi beszámolóját. Pintér Tamás polgármester a határozati javaslatok...
DunaOnline

FREE
VIEW