KezdőlapEgészségÚj vezetője van az aneszteziológiai és intenzív terápiás osztálynak

Új vezetője van az aneszteziológiai és intenzív terápiás osztálynak

-

-Hirdetés-

Az aneszteziológiai és intenzív terápiás osztály vezetői feladatait dr. Németh Zoltán vette át, miután dr. Jobbágy Lajos főigazgatói hivatalába lépett- erről számolt be a Szent Pantaleon Kórház.

Dr. Németh Zoltán osztályvezető 2014-ben diplomázott Cum laude minősítéssel a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően a dunaújvárosi kórházban helyezkedett el, az intenzív osztályon. 2019 decemberétől az aneszteziológia-intenzív terápia szakorvosa, amit professzori dicséret mellett kiválóan megfelelt minősítéssel végzett el. 2021 júliusában adjunktusi kinevezést kapott, ez év május 1-jétől pedig az intenzív osztály vezető főorvosa lett. Már egyetemi évei alatt is részt vett tudományos diákköri kutatásokban. 2014-től az Országos Vérellátó Szolgálat Szervkoordinációs irodájának is dolgozik. Szakmai tudását folyamatosan fejleszti.  2019-től a Pécsi Tudományegyetemen és a Semmelweis Egyetemen orvos klinikai oktatói feladatokat végez. Fiatal korra ellenére komoly szakmai tudás és gyakorlati tapasztalat birtokában van.  2020-ban a Magyar Orvosi kamara különdíját vehette át a Covid betegek ellátásáért.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyaralás előtt – jó, ha tudjuk!

0
Nyaraláskor felmerül a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni és behozni, milyen engedélyeket kell...

Ne hagyj az autóban

DunaOnline

FREE
VIEW