KezdőlapProgramLesz gyereknapi program a városban

Lesz gyereknapi program a városban

-

Május utolsó vasárnapja Gyermeknap – ez alkalomból a Munkásművelődési Központ és a Vidámpark is különféle programokkal várja a fiatalokat május 29-én- adta hírül az önkormányzat a hivatalos honlapján.

Mint azt részletezik, az MMK udvarán 10 órától többek között kézműves foglalkozásokkal, arc – és hennafestéssel, hajfonással, valamint különféle fa – és sportjátékokkal, ugrálóvárral szolgálnak. A kicsik rendőr- és tűzoltó autóval találkozhatnak, valamint egy rendőrkutya is bemutatót tart. A Népmesepontban minden órában hallgathatnak mesét a gyerekek. Zárásként a Lara Mesék Zenekarral szabadtéri koncert is lesz. A Vidámparkban 9 órától várják a családokat vásárral, arcfestéssel, játékokkal és vidámparkkal, valamint a szervezők sportvetélkedővel, bográcsozással, bűvész show-val is készülnek. A program végén a SobrieBoogie akusztikus együttes, valamint a Groovehouse produkcióját hallhatják a kilátogatók.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW