KezdőlapProgramProgramokkal készül a nyárra a gyermekkönyvtár

Programokkal készül a nyárra a gyermekkönyvtár

-

Hamarosan véget ér a 2021/2022-es tanév. A József Attila Könyvtár gyermekkönyvtára már készül a nyári szünetre, és többféle programot kínál az érdeklődő ifjúságnak.

Mazsola Percek elnevezéssel mondókázós-daloló foglalkozások lesznek négy alkalommal is. Keddi napokon, vagyis június 28-án, július 5-én, július 12-én és július 19-én 10 órakor kezdődnek a 45 perces programok. Szerda délelőttönként mesés tárlatvezetést tartanak Marék Veronika vándorkiállításához kapcsolódóan: a gyermekkönyvtáros kollégák elmesélik Boribon és a 7 lufi történetét, és felelevenítenek más Marék Veronika-meséket is, majd diavetítéssel zárják a foglalkozást. Ugyancsak négy alkalmat hirdettek meg; július 29-én, július 6-án, július 13-án és július 20-án 10 órakor fog kezdődni a tárlatvezetés, de előzetes bejelentkezés szükséges hozzá a gyermekkönyvtár telefonos vagy emailes elérhetőségein keresztül. Csütörtökönként mesedélután, papírszínház és kreatív foglalkozás szerepel a nyári programok között, amelyek kezdési időpontja 13 óra lesz.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW