KezdőlapoktatásDíszokleveleket állít ki az egyetem az igénylőknek

Díszokleveleket állít ki az egyetem az igénylőknek

-

A Dunaújvárosi Egyetem Szenátusa és a Dunaújvárosi Egyetemért Alapítvány Kuratóriuma 2022 áprilisában határozott úgy, hogy az egyetem versenyképességének fejlesztése és az intézmény hírnevének öregbítése céljából bevezesse a végzett hallgatók számára adható jubileumi díszoklevelek adományozásának rendjét.

Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezi, a díszoklevelek adományozását abból a célból vezetik be, hogy az egyetemen vagy annak valamely jogelődjében sikeresen államvizsgát tett hallgatóinak jubileumi végzését elismerhesse. Jubileumi díszoklevélre jogosult az egyetem korábbi hallgatója, aki az egyetemen vagy annak jogelődjében 50, 60, 65, 70, 75, illetve 80 évvel ezelőtt sikeresen befejezte tanulmányait és a jubileumi díszoklevél iránti kérelmét benyújtotta továbbá a kérelmében foglalt adatok valódiságát a Tanulmányi Hivatal igazolta. A díszoklevél típusai között van például az aranyoklevél, ezt az kaphatja, aki legalább ötven éve szerezte meg diplomáját. Díszoklevelet igényelni online vagy postai úton beküldött igénylőlappal lehetséges, amely az egyetem honlapjáról is letölthető. Az oklevélkiállítási kérelmet július 17-ig lehet leadni. A díszoklevelek kiállítása térítésmentes.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW