KezdőlapKultúraSzombatonként zárva lesz a könyvtár

Szombatonként zárva lesz a könyvtár

-

A tanév zárultával megkezdődik a vakáció. A nyári időszakhoz igazítva módosul a József Attila Könyvtár nyitvatartási rendje.

Mint arról a kulturális intézmény beszámolt, a változás annyi, hogy június 18-tól mind a felnőttkönyvtár, mind pedig a gyermekkönyvtár szombatonként zárva lesz. Ettől függetlenül továbbra is az olvasók, könyvbarátok rendelkezésére állnak. Sőt, mint arról korábban is beszámoltunk már, a gyermekkönyvtár többféle programra várja a fiatalokat. A legkisebbeknek szól a Mazsola Percek elnevezésű mondókázós foglalkozás, amely június 28-tól keddenként lesz, 10 órakor. Június 30-tól csütörtökönként mesedélutánnal, papírszínházzal és kreatív foglalkozással várják a könyvtárosok a gyerekeket. Lehetőség van tárlatvezetésre a gyermekkönyvtárban látható Marék Veronika munkásságát, szerzeményeit bemutató vándorkiállítás kapcsán szerdánként, ráadásul a tárlat főszereplője, maga az alkotó is ellátogat a könyvtárba június 22-én.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A Madarak és fák napjáról is megemlékeztek a bv-ben

0
A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben már hagyománynak nevezhető, hogy a reintegráció jegyében egy-egy jeles nap alkalmából a fogvatartottak számára csoportfoglalkozásokat és tematikus szakköröket szerveznek....
DunaOnline

FREE
VIEW