KezdőlapKözéletÚjabb megbízatást kapott dr. Simon László

Újabb megbízatást kapott dr. Simon László

-

Fotók: Fejér Megyei Kormányhivatal

Letették a hivatali esküt a kinevezett megyei kormánymegbízottak, dr. Simon László, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője immáron harmadik ciklusát kezdi meg a közigazgatási szerv élén – erről számolt be honlapján a megyei kormányhivatal.

Mint írták, Orbán Viktor miniszterelnök – Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára – június 12-i hatállyal dr. Simon Lászlót nevezte ki a Fejér Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottjának. Dr. Simon László 2014-től kezdődően irányítja a Fejér Megyei Kormányhivatalt. A megyei kormányhivatalt vezető kormánymegbízottak beiktatási ünnepségét hétfőn késő délután rendezték Budapesten, a Karmelita Kolostorban. Az eseményen Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, majd Orbán Viktor miniszterelnök mondott beszédet. Ezt követően a megyei kormányhivatalok vezetői letették hivatali esküjüket, és a miniszterelnöktől átvették a kinevezési okiratukat.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW