KezdőlapgyászBúcsúzik kollégáitól a büntetés-végrehajtási szervezet

Búcsúzik kollégáitól a büntetés-végrehajtási szervezet

-

Fotók: BVOP

Búcsúzik két kollégájától a büntetés-végrehajtási szervezet. Mint azt közleményükben írták, az egész szervezetüket megrázta az a borzalmas hír július 4-én, miszerint két kollégájukat, Szabó Lászlót és Zih Dávidot szolgálati feladataik ellátása során Rácalmáson, a Kis-Duna ághoz tartozó területen a folyó sodrása a mélybe húzta. A tragikus gyorsasággal bekövetkezett balesetben mindketten életüket vesztették.

Szabó László

Szabó László címzetes bv. zászlós 2007. január 1-jén szerelt fel a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol a Biztonsági Osztályon kezdett dolgozni. 2017. október 1-jétől az intézet kutyatelep-vezetője lett, majd 2019. szeptember 1-jétől a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága Központi Támogató Főosztály Készenléti Osztályán látta el feladatait. Szakmai munkája elismeréseként 7 alkalommal intézetparancsnoki, 1 alkalommal országos parancsnoki jutalmazásban részesült.

Zih Dávid

Zih Dávid bv. őrmester 2017. szeptember 1-jén szerelt fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol foglalkoztatási felügyelőként dolgozott, majd 2021. december 1-jétől kutyavezetőként teljesített szolgálatot a Márianosztrai Fegyház és Börtönben. Szakmai munkája elismeréseként 2 alkalommal intézetparancsnoki jutalmazásban részesült. Mindketten kiemelkedő szorgalommal, elszántan végezték munkájukat, az állatok iránti szeretet és a hivatástudat motiválta őket.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW