KezdőlapKözéletMegérkezett a takarítógép

Megérkezett a takarítógép

-

Hirtelen sokan pezsgőt szerettek volna bontani a takarítógép visszaérkezése miatt, de sajnos Dunaújváros esetében erről most nem tudunk beszámolni.

Mint ismeretes, Kálló Gergely kampánya idején jelentette be Dunaújváros vezetése az új takarítógép érkezését, de a kudarcos kampány utáni napokban eltűnt a gép. Az önkormányzat tájékoztatása szerint „finomhangolás” és némi átalakítás miatt küldték vissza a látszólag olasz rendszámos gépet a gyártó cégnek. Akkor a város sajtószóvivője néhány hétről beszélt, de azóta már négy hónap is eltelt. Ennyi idő alatt, már új gépet is lehetne gyártani. Ezzel szemben, Székesfehérvár lakossága most örülhet, hiszen az ő polgármesterük tegnap jelentette be a korszerű takarítógép érkezését.

Székesfehérvár polgármestere dr. Cser-Palkovics András tegnap számolt be az új takarítógép érkezéséről, amelyet már új rendszámmal hoztak forgalomba.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW