KezdőlapKékfényMilliós értékű kapcsolószekrényt lopott egy férfi, másnap elfogták

Milliós értékű kapcsolószekrényt lopott egy férfi, másnap elfogták

-

-Hirdetés-

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés, miszerint május 22-én délután egy helyi cég telephelyéről egy kiszerelt állapotban lévő, de működőképes, marógéphez tartozó hárommillió forint értékű kapcsolószekrényt ismeretlenek eltulajdonítottak. Mint arról a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság beszámolt, a dunaújvárosi rendőrök az elvégzett adatgyűjtések eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit már másnap elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt. A 27 éves helyi férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozók a félig szétszerelt állapotban lévő berendezést a gyanúsított lakóingatlanán megtalálták és lefoglalták, amit a későbbiekben a sértett részére visszaadnak.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW