KezdőlapSportEdzőtáborokban a birkózók

Edzőtáborokban a birkózók

-

A DKSE birkózói több helyszínen is edzőtáborozásokkal készülnek az őszi versenyszezonra. Mint az a klub beszámolójában olvasható, augusztus 14-18. között a Gurics György Birkózó Centrumban gyakorolt mindennap 15-20 fiatal. Az edzéseket pihentetésképpen különböző programokkal fűszerezték. A hétfői erősítést követően kedden egy fagyizóig futottak el a gyerekek, majd fagyival a kezükben sétáltak vissza. Szerdán egy egész napos kirándulás keretében a csókakői várat fedezték fel, majd a Gaja-völgyi tájcentrum területén lévő tónál számháborúztak. Csütörtökön egy cukrászda vendégei voltak, majd pénteken az élményfürdőben egy kis fürdőzéssel zárták a hetet.

Ugyanebben az időszakban egyik fiókszakosztályuk, az Enying Városi Sportegyesület birkózói a Honvéd Szondi SE és a Bozsósport SE fiataljaival kiegészülve Lajoskomáromban edzettek közösen. A tábor ideje alatt a technikák, fogások gyakorlása kapott főszerepet. A foglalkozásokat Piros Tibor, Magyarósi Zsolt, Glázer József és Nagy Péter edzők tartották. Naponta átlagosan 25-30 fő gyűrte egymást a birkózó szőnyegen.  Gurics György BDSE birkózó növendékei ezalatt Mezőfalván teljesítették a heti edzéstervet. Hétfőn több mint 20 fővel Szigetvárra utaztak, péntekig több egyesület részvételével közös edzőtáborozáson vesznek részt.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Kezdődnek a ballagások

0
A Lorántffy Zsuzsanna Technikum arról adott hírt, hogy végzős kollégista diákjaikat április 23-án búcsúztatták el. Az ünnepség a hagyományoknak megfelelően zajlott. A rövid műsor...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

DunaOnline

FREE
VIEW