KezdőlapSportNyolc dobogós helyezés

Nyolc dobogós helyezés

-

Fotó: Freschli József/MATSZ

-Hirdetés-

Az elmúlt hét végén tartották a 32 nemzet tornászait felvonultató Waberer’s Torna Challenge Világkupát. A szombathelyi megmérettetésről a Magyar Torna Szövetség arról számolt be, hogy a pénteki selejtezőket követően tizennégy magyar döntős hely született, szombaton és vasárnap minden fináléba bejutott magyar induló.

A szerenkénti döntők első napján, vagyis szombaton a nemzeti csapat tagjai négy érmet gyűjtöttek, és háromszor is szólt a magyar himnusz az Arena Savariában. Mayer Gréta és Mészáros Krisztofer szerezte az első magyar medáliákat, mindketten aranyérmesek lettek. Mayer Gréta ugráson, Mészáros pedig talajon végzett az élen. A következő – hazai dobogós helyeket hozó szer a felemáskorlát volt, Székely Zója első, Cziffra Bettina Lili pedig harmadikként végzett.

Az utolsó nap első férfi döntőjében Molnár Botond volt érdekelt, aki 13.999 pontjával kiérdemelte, hogy felálljon a dobogó harmadik fokára. A folytatásban két magyar ezüst következett. Czifra Bettina Lili talajon, Mészáros Krisztofer pedig korláton lett második. A Waberer’s Torna Challenge Világkupa utolsó döntőjében Mészáros egy bronzzal tette teljessé éremkollekcióját Szombathelyen, ugyanis harmadik lett.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW