KezdőlapSportKovács Zsófia is indul a szuper csb-n és az ob-n

Kovács Zsófia is indul a szuper csb-n és az ob-n

-

-Hirdetés-

A magyar tornász-válogatottak az utóbbi évek legfontosabb megmérettetésére készülnek- írja a Magyar Torna Szövetség. Az olimpiai kvalifikációs vb-t szeptember 30. és október 8. között rendezik meg Antwerpenben. Az egész mögöttünk álló időszakot ennek rendelték alá a tornászok. Az egyes gyakorlatokat megújították, és egyre jobban teljesítenek a nemzetközi versenyeken. Legutóbb a hazai rendezésű Waberer’s Torna Challenge Világkupán a magyarok három arany-, két ezüst- és három bronzérmet szereztek.

Azon a VK-n sérülés miatt nem volt ott az Európa-bajnok Kovács Zsófia. A Magyar Torna Szövetség információi szerint az előttünk álló hétvégén megrendezik a szuper csapatbajnokság zárófordulóját, emellett országos bajnokokat is avatnak a fővárosban a Központi Tornacsarnokban. Itt viszont csaknem a teljes vb-n induló magyar válogatott ott lesz, így Kovács Zsófia is

A szuper csb-n a korábbi évekhez hasonlóan a felnőttek mellett, utánpótlás korosztályú versenyzőnek is kell lennie az indulók között.

A Központi Tornacsarnokban a szombati nap folyamán megrendezik az egyéni összetett versenyt és a csapatbajnokságot, vasárnap pedig a szerenkénti döntőkre kerül sor.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW