KezdőlapSportSzép volt, csajok!

Szép volt, csajok!

-

Az év utolsó nagy hazai versenyét rendezték meg a tornászoknak az elmúlt hétvégén Győrben. A Mesterfokú Bajnokságon a nemzeti csapatból a vb-t sérülés miatt kihagyó Kovács Zsófia, az Egyesült Államokban tanuló Bácskay Csenge, és a kisebb sérüléssel bajlódó Balázs Krisztián nem vett részt.

Az MTI összefoglalója alapján, a hölgyeknél a dunaújvárosi Czifra Bettina Lili gerendán és talajon, míg Székely Zója, az FTC versenyzője felemáskorláton, a szintén dunaújvárosi Mayer Gréta ugráson diadalmaskodott. Gréta talajon a bronzérmet is megszerezte. Felemáskorláton a DKSE másik kiválósága, Makai Lilla a második helyen végzett. Czifra Bettina Lili azt nyilatkozta, nagyon örül annak, hogy két aranyéremmel tudta zárni az év utolsó megmérettetését. Nagyon fárasztó esztendő volt, hiszen neki ez volt az első éve felnőtt tornászként, ezzel együtt természetesen nagyon boldog, hogy a legnagyobbakkal versenyezhet. Mayer Gréta úgy fogalmazott, mindig öröm Győrbe jönni és versenyezni. Ezúttal ugráson sikerült diadalmaskodnia, aminek azért is örül, mert jobb gyakorlatot tudott bemutatni, mint az előző napon. Hozzátette, jó így zárni az évet.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW