KezdőlapKékfényEgy óvoda közelében bonyolította bűnös üzleteit a középkorú férfi

Egy óvoda közelében bonyolította bűnös üzleteit a középkorú férfi

-

Hivatalból indult eljárás 2022 szeptemberében a Szekszárdi Rendőrkapitányságon egy akkor 40 éves helyi férfi ellen, aki a gyanú szerint hosszabb ideje, folyamatosan amfetamin tartalmú kábítószert és marihuánát árult a lakásához közeli óvoda környékén.

A bizonyítékok alapján a szekszárdi nyomozók 2022 októberében fogták el a dílert, gyanúsítottként kihallgatták, majd kutatást tartottak a lakásán. Több kábítószergyanús anyagot, növényi törmeléket és fehér port, valamint a porciózáshoz szükséges növényőrlőt és digitális mérleget, csomagolóanyagot is lefoglaltak. A férfi tagadta bűnösségét, de a bizonyítékok alapján a bíróság letartóztatta, majd 2023 szeptemberében bűnügyi felügyeletét rendelte el.

Mint kiderült, a vásárlók több telefonszámon is leadhatták „virágnyelven” a rendeléseiket, majd a megbeszélt helyen és időben jutottak hozzá a pakkettekhez, 3500 forint/darab áron. A szerhasználók közül akadt, aki saját bevallása szerint 2022 márciusa és júniusa között egymillió forintot meghaladó összegért vásárolt a lekapcsolt kereskedőtől. Többen szerényebb összegeket költöttek el nála, de rendszeresen.

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték az ügy vizsgálatát és az iratokat a napokban az ügyészségnek adták át.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW