KezdőlapKékfény„Sufnituning”

„Sufnituning”

-

Egy mikepércsi melléképületben várakozott eladásra az előre csomagolt füstölnivaló. A sufni értékét milliókkal növelte meg a benne tartott dohány, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a 61 éves férfinál találtak.

Október végén az idős ember lakásán először a rendőrség ellenőrzött, majd amikor a melléképületbe is benéztek, egy dohánnyal kitömött nagy fekete bőröndöt és egy sporttáskát találtak. A több mint 21 kilogramm, zacskókba kiadagolt füstölnivaló láttán azonnal értesítették a pénzügyőröket. Az ingatlan tulajdonosa azt mondta, hogy a dohányt a nyíregyházi piacon vásárolta, amelyből néhány zacskóval már túl is adott. 

A NAV munkatársai lefoglalták a 2,3 millió forint értékű terméket. A férfi a törvénysértés okán több millió forint jövedéki bírságra számíthat és költségvetési csalás bűncselekménye miatt is felelnie kell. 

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW