KezdőlapKözéletA karácsonyi ünnepkörre készülnek a hívők

A karácsonyi ünnepkörre készülnek a hívők

-

A dunaújvárosi római katolikus plébánia elöljáróban már vázolta az év végi szentmisék alkalmait. A karácsonyt követően december 31-én délelőtt 9 órakor a Szent Családra (Jézusra, Máriára és Józsefre) emlékezik a templom közössége. Január 1-jén délelőtt 9 órakor Szűz Máriát, Isten Anyját ünnepli az egyház a főtemplomban. Január 6-án és 7-én zárul a karácsonyi ünnepkör, ezen a szombati és vasárnapi napon – egyaránt délelőtt 9 órakor – előbb vízkeresztről, majd Jézus Krisztus megkeresztelkedéséről emlékeznek meg a hívők.

A munkaszüneti napokhoz igazodóan a karácsonyi időszak néhány napján az urnatemető csak mágneskártyával lesz látogatható 10 és 18 óra között a Szórád Márton út felőli oldalról: december 24-től 26-ig, valamint szilveszter és újév napján. A többi napon a már megszokott temetőlátogatási rend van, amely a plébániai honalapon is megtalálható az urnatemető rovatban.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW