Elérhetőek vagyunk:

Közélet

355 hallgatót vesz fel az egyetem

mm

Megjelent:

on

A 2020. évi általános felvételi eljárás keretében 355 jelentkezőt vesz fel a Dunaújvárosi Egyetem a különböző képzéseire- erről számolt be a felsőoktatási intézményünk a honlapján.

Az általános felvételi eljárás során felvettek adatainak feldolgozása folyamatosan zajlik az Egyetem Tanulmányi Hivatalában. Lászlóné Kenyeres Krisztina oktatási igazgató vázolta, hogy a felvételt nyert hallgatók részére a felvételi értesítő e-mail formájában kerül első körben megküldésre, ezért arra kér minden érintettet, hogy figyelje az e-felvételi rendszerben megadott elérhetőségét. A papíralapú, bővebb tájékoztatást a jövő hét elején kapják meg az elsőévesek postai úton, amely tartalmazni fogja a felvétel tényét igazoló dokumentumot, valamint egyebek mellett a NEPTUN rendszer rövid ismertetőjét és a Hallgatói Önkormányzat elnökének levelét.

A nappali tagozatra felvételt nyertek beiratkozása augusztus 25-28. között, a levelezős hallgatóké pedig augusztus 28. és szeptember 3-4. között lesz a tervek szerint. A beiratkozás időpontja személyre szabott, amelyet a felvételi értesítő tartalmaz.

Hirdetés