Connect with us

Kékfény

NAV rajtaütés a Pentele Solarnál?

mm

Published

on

A Telex információja szerint még április 20-án rohamozta meg a NAV a cég Dunaújváros, Magyar utca 26. alatti telephelyét.

A Pentele Solar honlapján a következő felirat olvasható:

„Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy társaságunk vonatkozásában jogi eljárások indultak, melyek a társaság eszközeinek részbeni zárolásával jártak. A társaság törvényes képviselői jelenleg nem elérhetőek, azonban ügyfélszolgálatunk működik és a hívásokat fogadja. E kétségkívül válságos helyzetben nincs kétségünk afelől, hogy a jelenlegi eljárások a későbbiekben megnyugtatóan fognak zárulni, mely alapján a társaság törvényes képviselőinek a képviseleti joga helyreáll.”

A Telex információi szerint, bűnszövetkezetben elkövetett nagy értékű költségvetési csalás gyanúja miatt történt a teljes “lerohanás”. A cikkből kiderül, hogy azonnal zárolták a számlákat, lefoglalták az anyagokat, így a társaság likviditása immár a nullával egyenlő.

A Pentele Solar cégcsoport kulcsemberei elsősorban Tassó Zoltán, mellette Lipták Gyula György, Nagy Csaba, Heim Norbert, a többiek szerint van, aki még „benn van”, ahogyan egy érintett élettárs is és egy könyvelő is, mások szabadlábon védekeznek. -írja a Telex

Hirdetés