Connect with us

Sport

Vajon miért „akadt ki” Bulath Anita?

mm

Published

on

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata kétgólos vereséget szenvedett szerdán Szombathelyen az első osztályú bajnokság aktuális fordulójában. A vereség fájó, de benne van a sportban. Azonban felettébb figyelemreméltó az újvárosiak meghatározó játékosának, a tíz gólt szerző Bulath Anitának mérkőzés utáni nyilatkozata.

Videó forrása: Szombathelyi Női Kézilabda Facebook

„Az a baj, hogy megkavarjuk a fiatal játékosoknak a fejét külső dolgokkal, ami nem idevaló, nem erre a kézilabda pályára. Sajnos ebben a vezetőség csúnyán benne van. Úgy, hogy ezen el kell gondolkodni, nem csak nekünk, hanem úgy az egész egyesületnek, hogy merre megyünk, és mit szeretnénk ebben a bajnokságban.”

Nem tudhatjuk a rutinos válogatott játékos mire gondolt, de az biztos, hogy nincs minden rendben a csapata háza táján. Pedig Barta Endre alpolgármester néhány hónappal ezelőtt még rendkívül optimistán nyilatkozott a csapat jövőjével kapcsolatban: „A közelmúltban kaptam egy telefont Mátyás Gábor ügyvezetőtől, hogy jó hírekkel tud szolgálni, s pár nappal később már nem ketten, hanem négyen ültünk egy asztalnál, s “vendégeink” egy olyan tervet hoztak, amire én is azt mondhattam, hogy igen, emellé a város is odaáll, s kezdjük el a közös munkát. Főleg úgy, hogy ezen a találkozón Gurics Attila mellett egy főszponzor-jelölt is ott ült, s láttam, hogy nemcsak a levegőbe beszélünk, hanem azon dolgozunk, hogy ne csak csapatunk legyen, hanem egy jó csapatunk legyen.”

Vajon mi történhetett azóta?

Hirdetés