KezdőlapEgészségKöszönetet mondtak az orvostanhallgatóknak

Köszönetet mondtak az orvostanhallgatóknak

-

Dr. Simon László kormánymegbízott szűk körű eseményen, jelképes ajándékkal köszönte meg azon egyetemi hallgatók munkáját, akik az elmúlt két héten a Fejér megyei teszt-feladatokat végezték a járványügyi helyzetben- erről számolt be a Fejér Megyei Kormányhivatal.

Mint már arról beszámoltunk, november végén kezdték meg a koronavírus kimutatására alkalmas antigén gyorstesztek elvégzését az egészségügyi intézményekben, a nevelési, oktatási, és szociális intézményben, valamint a bölcsődékben dolgozóknál. Megyénkben 40 tesztelő csapat dolgozott. A dunaújvárosi járás területéhez tartozó tizenhat település ellenőrzésére 12 orvostanhallgatóval és a hivatal adminisztrációs szakembereivel hat munkacsoportot alakítottak ki: százhárom telephelyen mintegy 1600 személyt teszteltek. Dr. Simon László kiemelte: nagyra értékeli az orvos- és egészségtudományi egyetemek hallgatóinak, illetve a Fejér Megyei Kormányhivatal munkatársainak erőfeszítéseit a csoportos tesztelések időszakában. Köszönetet mond mindazok áldozatvállalásáért, akik a koronavírus-járvány elleni küzdelemben az első frontvonalban harcoltak a tavaszi, első hullám idején és most is mindent megtesznek a járvány lassításáért.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Öböl Kupa volt a szabadstrandon

0
A munka ünnepe idén sem múlhatott el horgászverseny, a mára már hagyománnyá vált Öböl Kupa nélkül. Mint azt a Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület részletezte, szép...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW