KezdőlapKözéletA legkedvesebb emlékekről vár beszámolókat a Cimbora klub

A legkedvesebb emlékekről vár beszámolókat a Cimbora klub

-

A József Attila Könyvtár gyermekkönyvtára 18 évvel ezelőtt indította el a Cimbora Klubot, az első alakuló foglalkozás 2003. április 24-én volt. 

Mint azt a gyermekkönyvtárosok felidézték, az első találkozóra a város és a környékbeli kis települések iskoláiból közel harminc kíváncsi és lelkes kisdiák jött el. A tagok zömében általános iskola harmadik és negyedik osztályosaiból áll, így természetesen az évek során a klubtagok cserélődtek. Viszont az közös bennük, hogy aktívan közreműködtek a klub programjaiban, sőt, sokan az elsők közül máig visszajárnak Marcsi nénihez. A születésnap alkalomból a gyermekkönyvtárosok arra kérik a jelenlegi és az egykori cimborásokat, hogy osszák meg velük a klubhoz kötődő legkedvesebb emléküket, kirándulásukat, író-olvasó találkozójukat, írják meg legalább fél oldalas terjedelemben, hogy számukra mit is jelent vagy jelentett cimborának lenni. A beküldési határidő szeptember 30-a. Ha sok emlék gyűlik össze, akkor elképzelhető, hogy egy könyvet is kiadnak róla. Ezen kívül a beszámolók beküldői között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Véradásra várják az önkénteseket

0
Véradást tartanak április 30-án 8 és 10 óra között a rendelőintézetben lévő transzfúziós osztályon, majd május 1-jén 9:30 és 14 óra között a Kultik...

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW