KezdőlapKözélet10 mázsa pontyot telepített a horgászegyesület

10 mázsa pontyot telepített a horgászegyesület

-

Pontyokat telepített a Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület a Felső-öbölbe és a kikötői öbölbe: mindkét vízterületre 5-5 mázsa horogérett pontyot.

A telepítés napjától számított 2 napon át, május 31-én és június 1-jén horgászni csak napkeltétől napnyugtáig lehetett az érintett vízterületeken, és az első hét során, vagyis június 6-ig összesen legfeljebb 6 pontyot tarthattak meg a horgászok engedélyezetten. Az egyesület arra is felhívja a pecások figyelmét, hogy a telepítéstől függetlenül naponta legfeljebb 2 db ponty tartható meg, a ponty méretkorlátozása 35 centiméterre emelkedett, azaz az új helyi horgászrend szerint a 35 és 65 cm közötti méretű vihető haza. Ha valaki pontyból megfogta az engedélyezett mennyiséget, és meg is tartja, ezt követően erre a halfajra a horgászatot be kell fejezni és kizárólag az éppen tilalommal nem védett ragadozó halfajra szabad célzottan horgászni.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Négy dobogós helyet szereztek a dunaújvárosi fiatalok a Szakma Sztár Fesztiválon

0
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XVII. alkalommal szervezte meg az országos szakmai versenyeket, melyek döntői április 24-26. között kerültek megrendezésre Budapesten, a Hungexpo területén....

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW