KezdőlapKözéletPluszpont jár a résznyelvvizsgáért is

Pluszpont jár a résznyelvvizsgáért is

-

A járvány okozta veszélyhelyzet miatt a felsőoktatási felvételi eljárást is érintő intézkedésről hozott döntést a kormány: idén ismét adható meghatározott résznyelvvizsgáért többletpont- erről számolt be a Dunaújvárosi Egyetem a honlapján.

Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezi, ha valakinek csak az írásbeli nyelvvizsgája van meg, akkor középfokú írásbeli nyelvvizsga esetén 28, felsőfokú esetében 40 többletpontra jogosult a jelentkező. Ha valakinek csak a szóbeli nyelvvizsgája van meg, akkor 14, illetve 20 többletpont adható. A módosítást az Oktatási Hivatal automatikusan átvezeti, és az érintett jelentkezők hamarosan már a javított pontszámukat láthatják az E-felvételiben. Aki korábban amiatt nem töltötte fel a bizonyítványát vagy adta meg annak adatait, mert csak a szóbeli/írásbeli résszel rendelkezett, a július 8-i dokumentumpótlási határidőig tudja ezt pótolni.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A közszolgálati egyetemről érkeztek látogatók a bv-be

0
A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet mélykúti alegységében jártak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Büntetés-végrehajtási tanszékének hallgatói. Mint arról a bv. beszámolt, az egyetem...
DunaOnline

FREE
VIEW