KezdőlapoktatásTiszteletbeli nagykövet lett a rektor

Tiszteletbeli nagykövet lett a rektor

-

Dr. András István, a Dunaújvárosi Egyetem Rektora Leszno város Tiszteletbeli Nagykövete lett- erről adott hírt a felsőoktatási intézményünk.

Mint írták, a dunaújvárosi rektor január 17-én vehette át a kitüntetését a Városi Tanács ünnepi ülésén, amelyet Leszno Önkormányzatának Művelődési Központjában adtak át. Leszno város közgyűlésének elnöke és prominens személyiségei nyújtották át a megtisztelő díjat, ami rendkívüli, hiszen a város történelme során először adták át ezt a kitüntetést. A Leszno Város Tiszteletbeli Nagykövete cím olyan embereket szólít meg, akik elkötelezettek a tartós és értékes kapcsolatok kiépítése és megtartása szempontjából. Az ünnepi műsoron kívül sor került még több találkozóra és megbeszélésre. A rektor mellett dr. habil Rajcsányi-Molnár Mónika intézményfejlesztési és általános rektorhelyettes is képviselte a Dunaújvárosi Egyetemet a rendezvényen.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Üzentek a fogvatartottak Anyák napja alkalmából

0
Hetekkel anyák napja előtt megkezdődött a készülődés a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet bernátkúti objektumában annak érdekében, hogy II. számú Idősek Otthonának minden lakója, édesanyák,...
DunaOnline

FREE
VIEW