KezdőlapoktatásTánctermeket avattak a Gárdonyi iskolában

Tánctermeket avattak a Gárdonyi iskolában

-

Két táncterem névadó ünnepséget tartotta szerdán a Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola.

Mint azt Szóládi Zoltán, az intézmény igazgatója vázolta, az egyik tánctermet a közelmúltban újították fel, amelynek kivitelezési költségére egyrészt a Hankook Tire Magyarország Kft. pályázata biztosított mintegy 750 ezer forintot, másrészt az iskola saját forrást is hozzátett a munkálatokhoz, így megújulhatott a terem padlózata és új tükröket szereltek fel. Ezt a tánctermet Tomcsányi Éváról és Wünsch Lászlóról, városunk díszpolgárairól, balettmesterekről nevezték el. Az igazgató felidézte, hogy a másik tánctermet annak idején Kustán Péter, az iskola egykori táncpedagógusa terveztette meg, aki mintegy húsz évig tanította és nevelte a tánc erejével a fiatalokat. Munkássága előtt tisztelegve immáron hivatalosan is az ő nevét viseli ez a táncterem.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A digitális trendekről lesznek előadások a kamarában

0
Május 14-én 14 órától rendezik meg a Digitális Technológiai Trendek Klub vállalkozó fórumát a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházában, ahol a Digital Twin technológiával...
DunaOnline

FREE
VIEW